-->

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

200 ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΣΤΙς 7μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


Στις μόλις πέντε μέρες που πρόλαβε να δει τον κόσμο, δεν έζησε τίποτε άλλο παρά βομβαρδισμούς, μίσος, καταστροφές και οδύνη. Η μικρή Σαΐμα, το μωρό-θαύμα το οποίο οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από την κοιλιά της νεκρής μητέρας του, έκλεισε τα μάτια του την Τετάρτη, προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση.
Το ηλικίας πέντε ημερών κοριτσάκι έχασε και τους δύο γονείς του όταν Ισραηλινοί βομβάρδισαν το σπίτι της οικογένειας στη Γάζα. Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική επέμβαση στην 23χρονη μητέρα του Σαΐμα αλ Σεΐκ Σανάν και το γεγονός ότι το παιδί ήταν ακόμη ζωντανό χαρακτηρίστηκε ως θαύμα, μιας και η νεαρή κοπέλα ήταν κλινικά νεκρή για τουλάχιστον δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η επέμβαση.
sayma2
Αρκετοί χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι η Σαΐμα πέθανε μέσα στη θερμοκοιτίδα εξαιτίας της διακοπής ρεύματος που προκλήθηκε έπειτα από τον βομβαρδισμό των Ισραηλινών σε μονάδα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές ή από τους γιατρούς που την επέβλεπαν.

Συνεχίζεται για 23η ημέρα η σφαγή στη Γάζα

Εξι Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού από ισραηλινά τανκς εναντίον της Τούφα, προαστίου βορειο-ανατολικά της πόλης της Γάζας, ανακοίνωσαν οι τοπικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Τα πυρά του ισραηλινού στρατού πέφτουν αδιάκοπα στον παλαιστινιακό θύλακα, ο άμαχος πληθυσμού του οποίου πληρώνει βαρύ τίμημα στον πόλεμο που έχει κυρήξει το Ισραήλ εναντίον της Χαμάς.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες αρωγής, τουλάχιστον 16, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, Παλαιστίνιοι, που είχαν καταφύγει σε σχολείο του ΟΗΕ στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια, σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί, όταν τα πυρά ισραηλινού τανκ έπληξαν δύο αίθουσες διδασκαλίας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένας ιατρός και ένα βρέφος.
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως ερευνούν το περιστατικό.
Τουλάχιστον 43 νεκροί ήταν ο συνολικός τραγικός απολογισμός των νυχτερινών βομβαρδισμών, με τον αριθμό των νεκρών να ξεπερνά πλέον τους 1.230, καθώς η κρίση διανύει την 23η μέρα της. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, τα 3/4 των νεκρών είναι άμαχοι, ανάμεσά τους 200 παιδιά.
Δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, με τον συνολικό αριθμό των τραυματιών να υπερβαίνει πλέον τους 6.700.
Από: news bomb

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.