-->

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ - ΠΑΛΙ- Η ΠΑΣΥΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. "ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΧΑΡΤΑ" ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

   Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό από την ΠΑΣΥΝΟ. Ωστόσο κάθε φορά μας προκαλεί εντύπωση πως το ξεπούλημα των νοσηλευτών έχει αναχθεί σε επιστήμη. Λογικό, εδω που τα λέμε, με τόσο πολύ επιστημονικό έργο!. που να προλάβεις τα συνδικαλιστικά; Μάλιστα αν κάποιος δεν ήξερε ...διευθύνσεις και ονόματα, θα νόμιζε πως δεν πρόκειται (όπως η ίδια λέει) για Συνδικαλιστική οργάνωση (sic) αλλά για παραμάγαζο εκπαιδευτικού έργου και διαφόρων εξυπηρετήσεων του Υπουργείου Υγείας. (Συμπεριλαμβάνεται και η ΕΝΕ...εξ αγχιστείας!)
Θα είχε επίσης την εντύπωση, πως τα ενδιαφέροντά της εξαντλούνται, για παράδειγμα, στην διοργάνωση - υπό την αιγίδα του Υπουργείου Συνεδρίων και άλλα παρεμφερή, όπως το μέγα ενδιαφέρον για την κοστολόγηση ,λέει, των ιατρικών πράξεων...(για να τις πληρώσει ποιός; -  συγγενεύει άραγε  το ενδιαφέρον αυτό, με το άλλο που έχουν διάφοροι, για την άδεια λειτουργίας ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ;)  Αυτή λοιπόν είναι σοβαρή προοπτική!  Αν δεν τα καταφέρουν οι νοσηλευτές στο Δημόσιο και ...απολυθούν λόγω αξιολόγησης μπορούν να κάνουν λαμπρή ιδιωτική καριέρα. Τρέμε Αποστολόπουλε!
Ενώ λοιπόν, με αδυναμίες - κενά και χίλια προβλήματα επιχειρείται από το Συνδικαλιστικό κίνημα να απαντηθεί και να καταργηθεί εν τέλει η κατάπτυστη "αξιολόγηση". Η ΠΑΣΥΝΟ, αφού τρομοκρατεί τους συναδέλφους με την "υποχρεωτική εφαρμογή του νόμου" προτείνει την κατάθεση της αξιολόγησης με αντιστασιακό φερετζέ  μια "δήλωση επιφύλαξης". Είναι αστείο! εδώ δεν σέβονται και δεν εφαρμόζουν δικαστικές αποφάσεις, θα τρομοκρατηθούν με μια δήλωση; Πρόκειται λοιπόν για συνειδητό ξεπούλημα ολκής! Πρόκειται για πολύτιμη υπηρεσία στο Υπουργείο και την Κυβέρνηση.
Τελικά το μόνο κακό δεν είναι πως οι συνδρομές των συναδέλφων νοσηλευτών, που τις καταβάλλουν για να διευκολύνουν τη συνδικαλιστική δράση για τα δικαιώματά τους μετατρέπονται σε συνέδρια, "μαθήματα" και "έξοδα παραστάσεως" καθόλου συνδικαλιστικά - για να το πούμε κομψά, αλλά πρόκειται για κάτι ακόμα χειρότερο: Συκοφάντηση και χτύπημα κάθε συνδικαλιστικής δράσης, προώθηση συγκεκριμένων συμφερόντων και στήριξη της ανθρωποφαγίας μεταξύ συναδέλφων στα Νοσοκομεία.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ!
ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΣΥΜΠΛΗΡΩΤΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΩΡΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.