-->

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ!

Σήμερα Παρασκευή, έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη της Πτέρυγας Μπόμπολα του Αμαλία Φλέμιγκ, ενάντια στην απαργή μηχανημάτων και στο οριστικό κλείσιμο του Νοσοκομείου. 
   Από νωρίς το πρωί, είχαμε την πληροφορία, που εν' τέλει επιβεβαιώθηκε, πως η προγραμματισμένη, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, αρπαγή του μηχανήματος οστικής πυκνότητας αναβλήθηκε. Παρ' όλα αυτά συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι και κάτοικοι - συλλογικότητες της περιοχής, έγινε μια μικρή συζήτηση και βεβαιώθηκε η ανάγκη να είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να αποτρέψουμε την επόμενη προσπάθεια της Διοίκησης, που εκτιμούμε ότι θα γίνει αργά ή γρήγορα.
    Ανεξάρτητα από το πως σκέφτεται η Διοίκηση να αντιδράσει, είναι νομίζουμε φανερό πως η κινητοποίηση έφερε αποτελέσματα. Πως οι δεσμοί του Νοσοκομείου με το λαό και τους εργαζόμενους - φορείς της περιοχής δυναμώνουν και έχουν αποτελέσματα!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! 
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!

ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΗ: Καθώς τα μηνύματα για τη σημερινή (Παρασκευή) κινητοποίηση, στάλθηκαν αργά χτες το βράδυ,  σε πολλούς φίλους, που τα έλαβαν σήμερα,δημιουργήθηκεη εντύπωση πως καλείται συγκέντρωση για αύριο Σάββατο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ας κρατήσουμε τις δυνάμεις μας και η επόμενη κινητοποίηση δεν θ' αργήσει. (Όπως λεέι και το τραγούδι: "Και για το πείσμα σας, γουρούνια, θα αντέχω!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.