-->

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Συντονισμός εργαζομένων στα Νοσοκομεία: Συμμετοχή στη Στάση και πρόσκληση σε συνεδρίαση

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

Η μέχρι τώρα πορεία των κινητοποιήσεων μας στα νοσοκομεία έχει μπλοκάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης. Σε αλλα νοσοκομεία μαζικότατα οι εργαζόμενοι έχουν επιστρέψει τα φυλλάδια της αυτοαξιολόγησης στο σωματείο, ενώ σε αλλα νοσοκομεία τα χαρτιά ειναι κλειδωμένα μια ή και δυο φορές στο γραφείο του σωματείο πριν κάν επιδοθούν στο προσωπικό. 

Αυτό οδηγεί τον Μητσοτάκη σε νέα παράταση μέχρι 30 Ιούλη την αυτοαξιολόγησης και ερωτηματικό μένει πώς θα αντιμετωπίσει τους διευθυντές. 

Την Τετάρτη η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας 5ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση 11πμ στο Υπουργείο Υγείας. 


Ειναι φανερό ότι διανύουμε μια καυτή περίοδο στην οποία το Συντονιστικό των νοσοκομείων αφού επιβεβαιώθηκε στην εκτίμησή του για κλίμα μαζικής ανυπακοής στα νοσοκομεία επαιξε μεγάλο ρόλο στην προκήρυξη της απεργίας της 9 Ιούλη και στην ανάγκη της απεργιακής κλιμάκωσης.

Επειδή το κίνημα δεν "κρέμεται" απο τις αποφάσεις των δικαστηρίων τους, επειδή ειναι κρίσιμη η εικόνα του που βρίσκονται αυτή τη στιγμή όλα τα νοσοκομεία και επειδή χρειαζεται οπωσδήποτε συντονιςμος και νέο απεργιακό ταρακούνημα στην άθλια συγκυβέρνηση, το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Επιτροπών Αγώνα Αττικης θα συνεδριάσει την Τετάρτη 23/7 μετά την κινητοποίηση και διαδήλωση στο Υπουργείο Υγείας στις 13.30 στα γραφεία της ΕΙΝΑΠ. Η παρουσία όλων (εκλεγμένων και μη) κρίνεται απαραίτητη!! 

Δεν υποχωρούμε, συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη! 

Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων
και Επιτροπών Αγώνα Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.