-->

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΚΟΥΡΑ!!! 
 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ  ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

Και σήμερα, από το πρωί, όσοι εργαζόμενοι και φίλοι από την περιοχή μπορέσαμε, συγκεντρωθήκαμε στην Πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου, προκειμένου να αποτρέψουμε την αρπαγή του μηχανήματος οστικής πυκνότητας. Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο κλεισίματος του Νοσοκομείου. Θέλουν να μην μείνει τίποτα που να μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες περίθαλψης. Είτε πρόκειται για εργαστήριο, είτε για κλινική.
Στην ουσία της πρόκειται για μια πράξη βαθιάς ανηθικότητας, αφού η διοίκηση και η ΥΠΕ, συνειδητά, χρησιμοποιώντας ψέματα και δικαιολογίες, όπως ότι πρόκειται να πάει στο Αγία Όλγα για να αξιοποιηθεί! προσπαθούν να καταργήσουν ένα πολύτιμο εργαστήριο. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει ΚΑΝΕΝΑΝ. Από ότι οι ίδιοι λένε θα δοθεί σε κάποια κλινική, ( για να χρησιμοποιείται από ποιούς;) Στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα χρησιμοποιηθεί για εξετάσεις σε λιγοστούς νοσηλευόμενους και μόνο της συγκεκριμένης κλινικής, χωρίς τα αποτελέσματα των όποιων εξετάσεων να μπορούν να διαγνωστούν επίσημα! (οι κακές γλώσσες μάλιστα, μιλάνε και για εξυπηρέτηση "προσωπικών" επιδιώξεων).
Δηλαδή χωρίς ειδικευμένο και πιστοποιημένο ιατρικό προσωπικό (ακτινολόγους), δεν μπορεί να γίνουν εξετάσεις σε όποιον - μέσω των Εξωτερικών Ιατρείων για παράδειγμα - θέλει να εξεταστεί και να πάρει ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 

ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ ΥΠΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ!

Χωρίς να είναι πραγματικά απαραίτητες, κάνουμε αυτές τις διευκρινίσεις, γιατί επιχειρούν με ψέμματα να παραπλανήσουν και να κοροϊδέψουν τον κόσμο.
Η επιμονή τους όμως, έχει συναντήσει και την επιμονή των εργαζομένων και των κατοίκων, να κρατήσουν το Νοσοκομείο ανοιχτό. Γι' αυτό προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν στέλνοντας την αστυνομία! Για να προστατέψει τι; Από ποιούς;
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Και έχουν μετά το θράσος να λένε ότι υπερασπίζουν το συμφέρον του Νοσοκομείου που Διοικούν!
Είναι φανερό πως τα βρήκαν σκούρα. Περίμεναν να πάρουν το μηχάνημα "χωρίς να ανοίξει μύτη" , αλλά δεν τους βγήκε!. Είναι επίσης φανερό πως οι εργαζόμενοι, έχουν αναπτύξει δεσμούς αλληλεγγύης με το λαό της περιοχής, που πάντα είναι παρών να στηρίξει τους αγώνες μας.
Επειδή εμείς δεν είμαστε ούτε ντετέκτιβ, ούτε χαρτορίχτρες για να ξέρουμε τι σκέφτονται και σχεδιάζουν,
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.