-->

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΝ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

Μετά από μια βασανιστική περίοδο, μάθαμε πως σήμερα υπογράφτηκε τελικά υπουργική απόφαση που ανανεώνει ως το τέλος του χρόνου τις μετακινήσεις συναδέλφων που με το αίσχος της κινητικότητας μετακινήθηκαν σε άλλα νοσοκομεία.
Όπως είχαμε πληροφορηθεί και ανακοινώσει πρόσφατα, προχωραει τελικά η ολοκλήρωση των μετατάξεων αυτής της κατηγορίας των συναδέλφων. Είναι οι μισοί περίπου στη διαδικασία του ΦΕΚ, ενώ πληροφορούμαστε πως θα προχωρήσουν και οι υπόλοιπες.

Να ξεκαθαρίσουμε: 

1. Η απόφαση ανανέωσης της μετακίνησης αφορά όλους τους παραπάνω συναδέλφους.
2. Εκτός από αυτές τις μετατάξεις που βρίσκονται στη διαδικασία του ΦΕΚ και με ασφάλεια μπορούμε να πούμε πως θα ολοκληρωθούν, για τις υπόλοιπες, παρ' ότι τις παλεύουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και οχλήσεις πρός το Υπουργείο και την Υ.Πε, έχουμε μόνο διαβεβαιώσεις. Με βάση το τί έγινε με το προηγούμενο "πακέτο", ελπίζουμε και πιέζουμε να ολοκληρωθούν άμεσα.
3. Ακόμα και όταν ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω εκκρεμότητες, η κατάσταση στο Νοσοκομείο δεν πρόκειται να αλλάξει γιατι οι συνάδελφοι αυτοί ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΗΔΗ χρόνια στο Φλέμιγκ, οι περισσότεροι μάλιστα δεν μετακινήθηκαν ποτέ, καθώς σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τίποτα!
4. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ! 
Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΡΑ!


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.