-->

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ!

2016 08 15T172140Z 210554140 RIOEC8F1C836H RTRMADP 3 OLYMPICS RIO AGYMNASTICS M RINGS

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ! 

Η Ελλάδα κερδίζει και πάλι το χρυσό στους κρίκους μετά το 2004 και τον Δημοσθένη Ταμπάκο, και όπως τότε και τώρα ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι το αδιαφιλονίκητο νούμερο 1 στον κόσμο έχοντας κερδίσει Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό.
 Αυτό είναι το πέμπτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην σύγχρονη ιστορία της ελληνικής γυμναστικής, έπειτα από εκείνα που κατέκτησαν οι Ιωάννης Μελισσανίδης (Ατλάντα 1996: χρυσό στο έδαφος) και Δημοσθένης Ταμπάκος (Σίδνεϊ 2000: ασημένιο στους κρίκους, Αθήνα 2004: χρυσό στους κρίκους) στην ενόργανη, αλλά και το χάλκινο του ανσάμπλ (Ειρήνη Αϊνδηλή, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Άννα Πολλάτου, Εύα Χριστοδούλου) στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000 στη ρυθμική.

ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΊ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΊ ΑΓΏΝΕΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΠΑΖΆΡΙ ΑΝΑΒΟΛΙΚΏΝ, ΧΟΡΗΓΏΝ και ΑΘΛΗΤΙΚΉς ΜΑΦΊΑΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΙΣΧΥΡΕΣ" ΧΩΡΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Και δεν είναι σημαντικό, κατά τη γνώμη μας , τόσο για το συλλογικό μας υποσυνείδητο, ούτε για την τόνωση του εθνικού μας αισθήματος, ότι τάχα και μεις μπορούμε ως παγκόσμια "Ψωροκώσταινα", αλλά γιατί δείχνει πως οι νίκες κατακτώνται με πείσμα και επιμονή, πως οι νίκες κατακτώνται ομαδικά - ακόμα και αν το άθλημα είναι ατομικό.Κάθε αθλητική διάκριση, ας γίνει έμπνευση για τη διεκδίκηση πραγματικού μαζικού λαϊκού αθλητισμού που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.