-->

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ανοιξαν 13 κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

  
Πολύ καλά έκαναν και επιτέλους άνοιξαν οι κλίνες ΜΕΘ. Αλλά όλα κι όλα, δε θα μας πείσετε κιόλας πως οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό που τις κρατούσαν κλειστές οφείλονται σε νοσηλευτικό προσωπικό που έκανε αλλότρια καθήκοντα! 
   Βεβαίως και πρέπει τα ρουσφέτια και οι "ειδική" μεταχείριση να σταματήσει, αλλά δεν θα λύσει αυτό την έλλειψη των χιλιάδων ελλείψεων σε προσωπικό. Αυτό λύνεται μόνο με προσλήψεις. Μην ψάχνετε λοιπόν αλλού τη λύση. Όσο για τα αλλότρια: Δικό σας το μαχαίρι, δικό σας και το πεπόνι. Χώρια που η ίση μεταχείριση πρέπει να τους αφορά όλους!!!

Άνοιξε ο δρόμος για τη λειτουργία των κλειστών ειδικών Μονάδων στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

«Την πόρτα τους» άνοιξαν 13 νέες ειδικές κλίνες στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και κυρίως όσων έχουν ανάγκη να νοσηλευτούν σε ειδικές κλινικές! Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός, ότι καθημερινά το ιατρικό προσωπικό κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να εξευρεθεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!
Και αυτό γιατί πολλά κρεβάτια εντατικής παρέμειναν κλειστά εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Συνέπεια είναι να χάνονται ζωές και τα πανάκριβα μηχανήματα, που αποτελούν τον εξοπλισμό των κρεβατιών να παλιώνουν χωρίς καν να έχουν χρησιμοποιηθεί.
Πλέον όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου «με την βοήθεια όλων των συντελεστών του Νοσοκομείου, αλλά κυρίως του Νοσηλευτικού προσωπικού άνοιξαν επιπλέον 13 ειδικές κλίνες με αποτέλεσμα πλέον να λειτουργούν όλες.
 Ενδεικτική η σχετική ανάρτηση στο Facebook, του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος υπαινίχθηκε ότι οι νοσηλευτές αντί να εργάζονται στο ΕΣΥ απασχολούνταν σε γραφεία βουλευτών και αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.