-->

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

"ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

Στη σύσκεψη για τις εξελίξεις στην Υγεία που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 13 Οκτώβρη στις 18.30 στο αμφιθέατρο του «Θεαγένειου» Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης καλεί το Σωματείο Εργαζομένων.
Στο κάλεσμά του το Σωματείο σημειώνει ότι η κατάσταση στο χώρο της Υγείας υποβαθμίζεται συνεχώς επιφέροντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και τη ζωή των ασθενών.
Επισημαίνει τις ευθύνες και της σημερινής συγκυβέρνησης, η οποία όπως αναφέρει υλοποιεί κατά γράμμα της πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ παίρνει και νέα μέτρα που ανοίγουν το δρόμο στη λειτουργία των νοσοκομείων ως «αυτοτελών επιχειρηματικών μονάδων» που θα καλύπτουν τις λειτουργικές τους ανάγκες από την «πώληση» υπηρεσιών Υγείας στους ασθενείς.
Τονίζει επίσης ότι και στην Ιδιωτική Υγεία οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν την εντατικοποίηση της εργασίας, την απλήρωτη δουλειά και το μόνιμο φόβο της ανεργίας. «Από κοινού οι εργαζόμενοι παλεύουμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στον κλάδο. Οργανώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η υποβάθμιση της Υγείας, ο αγώνας για τη διεκδίκηση ενός σύγχρονου αναβαθμισμένου δημόσιου και δωρεάν συστήματος Υγείας αφορά όλους μας» τονίζει το Σωματείο στο κάλεσμά του

Από: 902.γρ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.