-->

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ.

 Εκδόθηκε η εγκύκλιος για την «Έναρξη εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (ν.4440/2016, όπως ισχύει).
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι υπηρεσίες θα αποστέλλουν στην Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας τα αιτήματά τους για κάλυψη θέσεων με μετάταξη ή απόσπαση, από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια και μετά την πάροδο περίπου ενός μηνός που θα χρειαστεί για την αξιολόγηση των αιτημάτων των υπηρεσιών, τα αιτήματα θα αναρτηθούν στην ειδική ψηφιακή πλατφόρμα για την κινητικότητα, ώστε να είναι διαθέσιμα προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι προς κάλυψη θέσεις θα αναρτηθούν κοντά στις 15 Οκτωβρίου, για τις επόμενες 15 μέρες – δηλαδή θα είναι αναρτημένες για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων υπαλλήλων έως τα τέλη Οκτωβρίου.
 Σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν το νέο σύστημα, η αξιολόγηση των υποψήφιων προς μετάταξη υπαλλήλων θα γίνεται από τριμελές όργανο του φορέα που έχει ζητήσει να δεχτεί υπαλλήλους για την κάλυψη των κενών του. Το όργανο αυτό θα στελεχώνεται από τον γενικό διευθυντή και τον διευθυντή της υπηρεσίας στην οποία ανήκει η προς κάλυψη θέση, καθώς και τον διευθυντή προσωπικού του φορέα, αλλά και με τον προϊστάμενο του Τμήματος στο οποίο ανήκει η εκάστοτε προκηρυσσόμενη θέση και ο οποίος δύναται να συμμετέχει ως παρατηρητής εκπρόσωπος του οικείου συλλόγου εργαζομένων, όπως αναφέρει μια ακόμη προσθήκη.

Πρίν αναζητήσετε τις λεπτομέρειες της εγκυκλίου (www.minadmin.gov.gr, στη διαδρομή: Διοικητική Ανασυγκρότηση – Ανθρώπινο Δυναμικό- Υπηρεσιακές Μεταβολές- Κινητικότητα.) να μην ξεχαστεί ότι: ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ μεταξύ άλλων και " Οι υπάλληλοι όλων των κλάδων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ, πλην των διοικητικών και Τεχνικών υπαλλήλων και των Σχολικών Φυλάκων που μετά τη διαθεσιμότητα μεταφέρθηκαν σε θέσεις Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού σε νοσοκομεία.



Πήραμε πληροφορίες και από: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.