-->

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Θετικές εξελίξεις για το νοσοκομείο της Ικαρίας - Αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση


Σημ. Όπως σχολιάσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μόνο ο δρόμος της κινητοποίησης των εργαζομένων μπορεί να φέρει αποτελέσματα.Όπως αναφέρουν και οι συνάδελφοι από την Ικαρία διαψεύστηκαν όσοι κυριεύτηκαν (ή καλλιέργησαν σκόπιμα) την ηττοπάθεια. Οι αγώνες νίκησαν στην Ικαρία, κανένας δεν τους έκανε "δώρο" τη στήριξη του Νοσοκομείου τους που ήταν κάποτε κι' αυτό για κλείσιμο...


Την εβδομάδα που μας πέρασε δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η τροποποίηση του οργανισμού του ΓΝ ΚΥ Ικαρίας, όπου πλέον και επίσημα θεσμοθετείται η δυνατότητα ανάπτυξης και λειτουργίας ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ στο ΓΝ ΚΥ Ικαρίας!!! 


Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντικότατη εξέλιξη, καρπός των αγώνων της προηγούμενης περιόδου και κόντρα σε όσους από την αρχή χλεύαζαν ή είχαν ηττοπαθή στάση απέναντι στην προσπάθεια αυτή.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


του συλλόγου μας


ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ


ώρα 13:30


με κύριο θέμα την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.


Απαντάμε στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων που στην συντριπτική τους πλειοψηφία γύρισαν την πλάτη στην αξιολόγηση – λαιμητόμο που είναι το όχημα για όλες τις αντιδραστικές ανατροπές στο δημόσιο (μειώσεις μισθών, κινητικότητα, καρατόμηση συνδικαλιστικών ελευθεριών).


Για αυτό έχουμε κάθε λόγο να συμμετάσχουμε μαζικά στην απεργία της ΠΟΕΔΗΝ


την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ


(Στη συνέλευση θα αποφασιστεί το περιεχόμενο της απεργίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.