-->

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΩΣ ΕΔΩ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

ΩΣ ΕΔΩ! 

Kαταγγέλλουμε στους εργαζόμενους, στο λαό της περιοχής, στους ασθενείς του νοσοκομείου ότι:  Eπιχειρείται συντονισμένη κατάρρευση του Nοσοκομείου Aμαλία Φλέμιγκ με συνεχείς και αναίτιες μετακινήσεις προσωπικού. 
Γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως σκοπεύουν,  να οδηγήσουν τις υπηρεσίες και τις κλινικές σε συρρίκνωση, το προσωπικό σε εξουθένωση και απογοήτευση, ώστε το κλείσιμό του να έρθει σαν "αναγκαίο κακό" χωρίς αντιδράσεις και πολιτικό κόστος.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει πως οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις μας ματαίωσαν το κλείσιμό του Φλέμιγκ το 2013. Επίσης, κανείς δεν έχει ξεχάσει τις υποσχέσεις της σημερινής πολιτικής ηγεσίας για αναβάθμιση και ανάπτυξη που δεν υλοποιήθηκαν.
Απογυμνώνουν σιγά – σιγά  το Νοσοκομείο, ενώ γνωρίζουν τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα και κύρια σε προσωπικό αλλά και σε εξοπλισμό, εγκαταστάσεις, συνθήκες νοσηλείας.
Με αυταρχικό τρόπο, ευνοιοκρατικά η εκβιαστικά, αγνοώντας τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, σκορπίζουν το λιγοστό προσωπικό του και οδηγούν τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην εξουθένωση, στην απελπισία και τις υπηρεσίες σε κατάρρευση! 
Μετακινούν νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό, ακόμη και νεοεκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, με συνοπτικές διαδικασίες,  επιχειρώντας την αποδυνάμωσή του, ενώ  
όλες οι υπηρεσίες του Αμαλία Φλέμιγκ είναι σε οριακή και κρίσιμη κατάσταση. Γι' αυτό δεν ζητάμε απλά αντικατάσταση όσων φεύγουν – αυτό είναι κοροϊδία και στάχτη στα μάτια! Απαιτούμε την
άμεση ενίσχυση σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων
για να συνεχίσει να λειτουργεί το Α. Φλέμιγκ και να εξυπηρετεί τον κόσμο που έχει ανάγκη.
Είναι ανάγκη, οι εργαζόμενοι να προχωρήσουμε άμεσα σε συγκέντρωση και σε κινητοποιήσεις υπεράσπισης του Νοσοκομείου.
Καλούμε το λαό της περιοχής, τους συναδέλφους μας υγειονομικούς, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους να αγωνιστούν μαζί μας για να μην κλείσει το νοσοκομείο.
Που ακόμα και με αυτές τις συνθήκες, εξυπηρετεί σήμερα, μόνο στα Τακτικά του Ιατρεία πάνω από 4.000 πολίτες το μήνα! Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!
Να μην επιτρέψουμε να έχει την τύχη του "Παπαδημητρίου", του "ΠΑΤΗΣΙΩΝ" του "7ου Θεραπευτήριου" ή της "Πολυκλινικής"…

Καμία ανοχή στη νέα επίθεση στο Νοσοκομείο!
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ" – Μελίσσια 16/3/18

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.