-->

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ!

   Η αφίσα, που καλεί τον κόσμο και τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση - συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο του Α. Φλέμιγκ και στη συρρικνωση - συγχωνεύσεις σε Παίδων Πεντέλης και Σισμανόγλειο, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα Μελίσσια και στα Νοσοκομεία μας.















  Έχοντας την εμπειρία από προηγούμενες κινητοποιήσεις, ξέρουμε πως η επιτυχία της συγκέντρωσής μας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που "κατασκευάζει" η Κυβέρνηση και η Διοίκηση.
   Ταυτόχρονα θα δημιουργήσει εξελίξεις και θα καθορίσει περαιτέρω τη συμμετοχή και τη στάση της τοπικής κοινωνίας, καθώς οι διάφορες συλλογικότητες, δήμοι, παρατάξεις κλπ θα κληθούν να πάρουν σαφή θέση απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει νοσοκομεία και δομές περίθαλψης που θα κάνουν τη καθημερινή ζωή του κόσμου ακόμα ποιό μαύρη.
   Οι εργαζόμενοι και τα Σωματεία, από την άλλη, θα πάρουμε κουράγιο και δύναμη από τη στήριξη του κόσμου, στην ουσία, από τη στήριξη των ασθενών που νοσηλεύουμε και των συγγενών τους.  Θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας. Η Κυβέρνηση, Υπουργείο, Διοίκηση, θα πάρει θέλοντας και μη το μήνυμα ότι δεν δεν θα επιτρέψουμε με τη μέθοδο της σταδιακής απαξίωσης, της συρρίκνωσης, των συγχωνεύσεων (πχ του Χειρουργικού Τομέα) των καταργήσεων (πχ του εργαστηρίου ωστικής πυκνότητας, κλινικών κλπ)  να μετατρέψουν ανέφικτη την νοσηλεία στο Νοσοκομείο και να το οδηγήσουν  έτσι σε κλείσιμο. Καταλαβαίνουμε πως όπως είχαν επιχειρήσει και πέρυσι, θα προτιμούσαν τον πιο εύκολο τρόπο του "ξαφνικού θανάτου" μόνο πως εκτιμούν ότι "δεν θα περάσει" όπως σχεδόν ευθέως έχουν ομολογήσει.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΦΛΈΜΙΓΚ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/7 ΣΤΙΣ 7 ΜΜ, 
ΣΤΗΝ ΠΛ. ΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! 
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.